Puppy cursus

Basis Puppy Cursus 4 All

Een goed begin, begint bij het begin….

Of u nu later gewoon een leuke, ontspannen wandeling wilt maken met uw hond en hij een ‘maatschappij vaardig’ gezinslid moet zijn, of u wilt samen met hem gaan sporten of werken, de basis voor een goede opgevoede hond ligt natuurlijk in de puppy tijd. 

Een GOEDE puppy training volgen is daarom van essentieel belang. In onze puppy cursus van 10 lessen (d.m.v een strippenkaart die 12 weken geldig is) leren we u en uw pup de basis beginselen van gehoorzaamheid, maar komen ook aspecten aan bod als socialisatie, gezondheid, spel, veiligheid en opvoeding.

U leert de lichaamstaal van uw hond te herkennen en daar op in te spelen. We trainen in kleine groepjes, zodat iedereen op maat aandacht krijgt. En de pups toch leren in een groepje te werken. 

De Basis Puppy Cursus 4 All is geschikt voor pups van 9 tot ongeveer 18 weken. We trainen op een omheind buiten terrein, waardoor het volkomen veilig is. 

Door middel van leuke, speelse en gezellige lessen leren we de pup het begin van allerlei vaardigheden die in het dagelijks leven van pas komen, zoals: luisteren naar de naam, hier komen, aan de riem lopen zonder trekken, enz.

Daarnaast is er veel aandacht voor socialisatie en de relatie tussen baas en hond, zodat uw pup niet alleen tot een fijn getrainde hond uitgroeit, maar ook nog eens uw beste maatje wordt.

 

Prijs : €135,00 voor 10 lessen 

Sport Puppy Cursus 4 All

Naast de Basis Puppy Cursus 4 All, hebben we bij WW indoor 4 All de ‘Sport Puppy Cursus 4 All’. 
Deze lessenreeks is speciaal ontwikkeld voor eigenaren die al bekend zijn in de Agility sport. 

Agility training kun je pas starten met je pup als hij zo’n 8 á 9 maanden oud is. Maar daarvoor kunnen we natuurlijk al heel veel foundation trainen, die de perfecte basis vormen voor je toekomstige sporthond. 

Denk hierbij aan aspecten als: Spelen, trucjes, foundation games, tunnel, bench training, nog eens spelen, restrained recalls, balans en coördinatie oefeningen enz. 
Alles wat later van pas komt bij het trainen van agility. 

De sport puppy cursus bestaat uit 10 lessen. En is geschikt voor pups vanaf 9 weken tot ongeveer 18 weken.

 

Prijs: €150,00 voor 10 lessen

© 2023 WW Indoor 4 All - Powered by Maatos