Stel Menus in in het Admin Paneel

Basis Puppy Cursus 4 All

Basis Puppy Cursus 4 ALL

DIRECT TRAINEN, GEEN WACHTLIJST!

 
Zodra we je aanmeld formulier hebben ontvangen, krijg je een bevestigingsmail met verdere gegevens. 

LESTIJDEN:

Zaterdag vanaf 09:00 uur (Tot 1 januari VOL). 
Maandag vanaf 18:00 uur
Woensdag: 13:00

Geen wachtlijst of startdatum, je kunt direct beginnen met trainen (zolang er ruimte is)

KOSTEN:

€ 135,00 voor 10 lessen (strippenkaart van 10 lessen, 12 weken geldig)

Een goed begin, begint bij het begin….

Of u nu later gewoon een leuke, ontspannen wandeling wilt maken met uw hond en hij een ‘maatschappij vaardig’ gezinslid moet zijn, of u wilt samen met hem gaan sporten of werken, de basis voor een goede opgevoede hond ligt in de puppy tijd. 

Een GOEDE puppy training volgen is daarom van essentieel belang. In onze puppy cursus van 10 lessen leren we u en uw pup de basis beginselen van gehoorzaamheid, maar komen ook aspecten aan bod als socialisatie, gezondheid, veiligheid en opvoeding.

U leert de lichaamstaal van uw hond te herkennen en daar op in te spelen. We trainen in kleine groepjes, zodat iedereen op maat aandacht krijgt. En de pups toch leren in een groepje te werken. 

Door kleinschalige groepen (max 4) is er veel ruimte voor individuele begeleiding en gelegenheid tot het stellen van vragen!

De Basis Puppy Cursus 4 All is geschikt voor pups van 
9 tot ongeveer 18 weken. We trainen op een omheind buiten terrein, waardoor het volkomen veilig is. 

Door middel van leuke, speelse en gezellige lessen leren we de pup het begin van allerlei vaardigheden die in het dagelijks leven van pas komen, zoals: luisteren naar de naam, hier komen, aan de riem lopen zonder trekken, enz.

Daarnaast is er veel aandacht voor socialisatie en de relatie tussen baas en hond, zodat uw pup niet alleen tot een fijn getrainde hond uitgroeit, maar ook nog eens uw beste maatje wordt.

 

LESOPBOUW EN INHOUD

De puppytraining bestaat uit 10 lessen, waarvan de eerste les een introductie les is. In deze introductie les zullen we uitleggen hoe we de komende trainingen eruit gaan zien, maken we kennis met elkaar, kan uw pup wennen aan de nieuwe omgeving en is er ruimschoots de mogelijkheid tot vragen stellen.  

Tijdens de lessen worden aspecten als luisteren naar naam, zit, af, wachten en blijven, afgewisseld met actieve puppy oefeningen, door een tunnel gaan, waarbij de pup veel verschillende indrukken op doet. 

 

BENODIGHEDEN:

  • Hond 😉

  • Halsband / tuig

  • Riem van ongeveer 1,80 m (geen flexi lijn)

  • Speeltje 

  • Favoriete kleine beloningsvoertjes

  •  

TRAININGSPRINCIPES:

Wij trainen op basis van positieve training. Dit houdt in dat we het gewenste gedrag belonen en het ongewenste gedrag zoveel mogelijk negeren. Hierdoor zal de pup snel kiezen om het gewenste gedrag te laten zien, daar dat de beloning oplevert. 
Een pup opvoeden doe je natuurlijk niet alleen op het trainingsveld, maar vooral thuis. Naast het trainen van je pup, zullen we ook veel aandacht besteden aan opvoedkundige aspecten, zoals zindelijk maken, alleen thuis blijven, spelen, hond en kind enz. 

Bij WW Indoor 4 All werken we met de clicker, dit is een hulpmiddel waarmee de timing van beloning van het gewenste gedrag nauwkeurig wordt. Waardoor de verbinding tussen gedrag en daarop volgende beloning beter gelegd wordt. 
Het gebruik van de clicker is niet verplicht. Echter leert de ervaring wel dat pups met clicker veel beter en ook sneller leren. Timing is immers cruciaal bij het aanleren van gewenst gedrag. 

Een hond vertoont alleen gedrag waar hij beter van wordt. Dit is onze belangrijkste slogan en een waarheid als een koe. 

Een voorbeeld: een hond vindt bij een wandeling een stukje leverworst onder een struik. De volgende dag zal hij zo snel mogelijk naar diezelfde struik toe willen, want daar lag een beloning en dat is hij niet vergeten. Ook al ligt er nu geen leverworst, de hond zal dit gedrag nog dagen, zo niet weken, gaan laten zien. Deze wetenschap kunnen wij dus gebruiken in de training. We leggen de lat steeds een stukje hoger en de hond zal steeds beter zijn best gaan doen om zijn beloning te verdienen.

© 2024 WW Indoor 4 All - Powered by Maatos