Puppy instuif

Puppy Instuif

Doorlopende instroom

Om direct naar de online aanmelding te gaan voor de puppy instuif klik op aanmelden.

De ideale leeftijd van je pup om met de ‘Basis Puppy Cursus 4 All’ te beginnen is ongeveer vanaf 12 weken. 
Heb je je pup al eerder in huis en wil je al vast iets doen met je pup?
Dan kun je al vanaf 9 weken terecht op onze puppy instuif, om direct met je pup aan de slag te gaan. 

De puppy instuif is elke dinsdagavond om 17:30 uur en de les duurt ongeveer 30 min. 

Tijdens de puppy instuif maak je spelenderwijs kennis met het socialiseren, trainen en opvoeden van je hondje. 

Wanneer u zich al heeft aangemeld voor de Basis of Sport puppy cursus 4 all en vooraf in overleg de ‘Puppy instuif’ lessen wilt komen volgen is de prijs als volgt.

 

LESTIJDEN:

Dinsdag 17:30

 

KOSTEN:

€ 15,00 per losse les

BENODIGHEDEN:

  • Hond 😉

  • Halsband / tuig

  • Riem van ongeveer 1,80 m (geen flexi lijn)

  • Speeltje 

  • Favoriete kleine beloningsvoertjes

  •  

TRAININGSPRINCIPES:

Wij trainen op basis van positieve training. Dit houdt in dat we het gewenste gedrag belonen en het ongewenste gedrag zoveel mogelijk negeren. Hierdoor zal de pup snel kiezen om het gewenste gedrag te laten zien, daar dat de beloning oplevert. 
Een pup opvoeden doe je natuurlijk niet alleen op het trainingsveld, maar vooral thuis. Naast het trainen van je pup, zullen we ook veel aandacht besteden aan opvoedkundige aspecten, zoals zindelijk maken, alleen thuis blijven, spelen, hond en kind enz. 

Bij WW Indoor 4 All werken we met de clicker, dit is een hulpmiddel waarmee de timing van beloning van het gewenste gedrag nauwkeurig wordt. Waardoor de verbinding tussen gedrag en daarop volgende beloning beter gelegd wordt. 
Het gebruik van de clicker is niet verplicht. Echter leert de ervaring wel dat pups met clicker veel beter en ook sneller leren. Timing is immers cruciaal bij het aanleren van gewenst gedrag. 

Een hond vertoont alleen gedrag waar hij beter van wordt. Dit is onze belangrijkste slogan en een waarheid als een koe. 

Een voorbeeld: een hond vindt bij een wandeling een stukje leverworst onder een struik. De volgende dag zal hij zo snel mogelijk naar diezelfde struik toe willen, want daar lag een beloning en dat is hij niet vergeten. Ook al ligt er nu geen leverworst, de hond zal dit gedrag nog dagen, zo niet weken, gaan laten zien. Deze wetenschap kunnen wij dus gebruiken in de training. We leggen de lat steeds een stukje hoger en de hond zal steeds beter zijn best gaan doen om zijn beloning te verdienen.

© 2021 WW Indoor 4 All - Powered by Maatos