Basis Junior Cursus 4 All

Basis Junior Cursus 4 ALL

Start nieuwe Cursus data

 
Om direct naar de online inschrijving te gaan van de desbetreffende ‘Basis Junior Cursus 4 All’ klink op de datum.

LESTIJDEN:

Maandag avond: vanaf 18:00

 

Tijden en data onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.

 

KOSTEN:

€ 135,00 voor 10 lessen

PUBERTIJD

Uw pup is op een leeftijd gekomen dat de pubertijd in aantocht is. En soms lijkt het alsof hij alles wat hij geleerd heeft vergeten is!!! Hormonen beginnen op te spelen en de pup is daardoor aan het veranderen. 

Geen paniek!!! Dit hoort er allemaal bij, maar het is wel belangrijk om daar goed mee om te gaan. 

In deze vervolg cursus gaan we verder bouwen aan belangrijke onderdelen van de gehoorzaamheid, waarbij we het niveau van de oefeningen verhogen en tijdsduur verlengen. Uw hond leert zich meer te beheersen en kalm te zijn op momenten dat dat gewenst is. 

Naast alle gehoorzaamheid oefeningen komt er blijft ook het fun voor een belangrijk gedeelte in de lessen aanwezig. 

Wanneer deze cursus op zijn einde loopt, zullen we aandacht besteden wat mogelijke vervolgactiviteiten kunnen zijn. 

 

LESOPBOUW EN INHOUD

De junior training bestaat uit 10 lessen.

Tijdens de lessen worden aspecten waar in de puppy cursus een begin mee gemaakt is, verder uitgebouwd. Zowel in niveau als in tijdsduur. 
Naast de noodzakelijke gehoorzaamheid oefeningen, gaan deze lessen ook nog steeds gepaard met een hoop fun oefeningen, zoals u gewend bent van de puppy cursus. 

 

BENODIGHEDEN:

  • Hond 😉

  • Halsband / tuig

  • Riem van ongeveer 1,80 m (geen flexi lijn)

  • Speeltje 

  • Favoriete kleine beloningsvoertjes

  •  

TRAININGSPRINCIPES:

Wij trainen op basis van positieve training. Dit houdt in dat we het gewenste gedrag belonen en het ongewenste gedrag zoveel mogelijk negeren. Hierdoor zal de pup snel kiezen om het gewenste gedrag te laten zien, daar dat de beloning oplevert. 
Een pup opvoeden doe je natuurlijk niet alleen op het trainingsveld, maar vooral thuis. Naast het trainen van je jonge hond, zullen we ook veel aandacht besteden aan opvoedkundige aspecten, zoals zindelijk maken, alleen thuis blijven, spelen, hond en kind enz. 

Bij WW Indoor 4 All werken we met de clicker, dit is een hulpmiddel waarmee de timing van beloning van het gewenste gedrag nauwkeurig wordt. Waardoor de verbinding tussen gedrag en daarop volgende beloning beter gelegd wordt. 
Het gebruik van de clicker is niet verplicht. Echter leert de ervaring wel dat pups met clicker veel beter en ook sneller leren. Timing is immers cruciaal bij het aanleren van gewenst gedrag. 

© 2022 WW Indoor 4 All - Powered by Maatos